گامینو

گامینو

Gamino
گامینو

گامینو

Gamino

دانلود فایل لایه باز سربرگ دندانپزشکی

دانلود فایل لایه باز سربرگ دندانپزشکی

دانلود فایل لایه باز سربرگ دندانپزشکی

دانلود دانلود فایل لایه باز سربرگ دندانپزشکی

دانلود فایل لایه باز سربرگ دندانپزشکی
 سربرگ دندانپزشکی 
 سربرگ دکتر 
 لایه باز نسخه دندانپزشک 
سربرگ دندانپزشک
دسته بندی فایل های لایه باز و PSD
فرمت فایل zip
حجم فایل 625 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1

دانلود فایل لایه باز سربرگ دندانپزشکی

قابل ویرایش 

مناسب برای چاپ 

رزولیشن 300

فرمت فایل psd

دانلود فایل لایه باز سربرگ دندانپزشکی , سربرگ دندانپزشکی , سربرگ دکتر , لایه باز نسخه دندانپزشک , سربرگ دندانپزشک

برنامه مورد نیاز جهت ویرایش فتوشاپ

تعداد فایل یک عدد پی اس دی

دانلود دانلود فایل لایه باز سربرگ دندانپزشکی

دانلود پاورپوینت آشنای با معماری جهان

پاورپوینت آشنای با معماری جهان

پاورپوینت آشنای با معماری جهان

دانلود پاورپوینت آشنای با معماری جهان

دانلود آشنای با معماری جهان ppt
دسته بندی عمران و معماری
فرمت فایل zip
حجم فایل 3197 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 43

نام فایل : آشنای با معماری جهان

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 43

حجم : 3426 کیلوبایت



به نام یگانه معمار جهان

آشنای با معماری جهان
مباحث
بیوگرافی

معرفی طرح ها و آثار

جوایز وافتخارات
بیوگرافی
فرشید موسوی
فرشید موسوی، متولد ۱۳۴۱ درساری است که درحال حاضر در انگلستان زندگی می کند.وی متاهل و داری یک فرزند دختر می باشد.
وی تا سیزده سالگی در ایران (ساری) بوده‌است و سپس برای ادامه تحصیل به انگلستان می‌رود. وی دانش آموخته دانشگاه کینگز لندن ، دانشگاه داندی و مدرسه معماری بارتلت می‌باشد.
فرشید موسوی علاوه برکار طراحی در دفترخویش به کارهای تحقیقاتی وآکادمیک معماری نیز مشغول است.وی در دانشگاه هایی چون آکادمی هنرهای زیبای وین و دانشگاه هاروارد تدریس نموده و چند عنوان کتاب از ایشان و همسرشان به چاپ رسیده.FOAدرپشت جلد کتاب خوداظهار می دارد که:معماری تجسمی نیست بلکه مهندسی زندگی مادی است.
پروفسور فرشید موسوی به مدت ۸ سال در اتحادیه معماری لندن مشغول به تدریس بود و در این مدت ریاست موسسه معماری فرهنگستان هنرهای زیبا در وین را نیز بر عهده داشت. علاوه بر سرپرستی این فرهنگستان فرشید موسوی بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵ در این موسسه به تدریس نیز مشغول بود.

خانم فرشید موسوی به همراه شوهر/شریک اسپانی اش تحت لوای دفتر لندنیشان FOA یا Foreign Office Architects اواخر ماه گذشته ( یا اواسط ماه نوامبر میلادی ) به عنوان صاحبان طرح برگزیده از طرف برگزار کنندگان مسابقه مرکز موسیقی بی بی سی اعلام گردیدند.
بنای « جعبه موسیقی »، آنچنان که بی بی سی آن را می خواند، تا سال 2006 میلادی به بهره برداری خواهد رسید؛ این بنا که در قسمت غربی لندن در منطقه White City جای می گیرد، با ظرفیت 600 نفری خود میزبان ارکستر ها و برنامه های زنده بی بی سی خواهد بود.
دفتر جوان FOA ( تاسیس شده به سال 1992) که توسط فرشید موسوی و آلخاندرو زائروپولو هدایت میشود که هر دو زیر چها سال سن دارند، در حال حاظر حدود 12 پروژه قابل توجه در یرایر جهان دارد. فرشید موسوی در زمان رقابت برای مرکز تجارت جهانی نیز در میان هفت گروه دعوت شده ( تحت عنوان یونایند آرشیتکتز ) حضور داشت که البته در آنجا با ارایه طرحی متشکل از 5 برج متصل و یادمانی راه به جایی نبرد و دانیل لیبسکیند در میان نا باوری برنده آن رقابت گردید.
شرکتی که فرشید موسوی در لندن تاسیس کرده و به نام دفتر معماری خارجی (FOA) مشغول به فعالیت است به عنوان یکی از برجسته ترین و خلاق ترین شرکت های معماری در طراحی های شهری و چشم اندازها در سراسر جهان به حساب می آید. این شرکت تا به حال پروژه های بین المللی زیادی در نقاط مختلف جهان اجرا کرده است که اکثر آنها نامزد کسب جایزه های بین المللی در طراحی بوده اند.
از این طراح ها می توان به گذرگاه دریایی یوکوهاما در ژاپن، پارک بزرگ بارسلونا همراه با تالارهای کنفرانس محوطه سرباز، هتل بلومون در گروننیگن هلند، ساختمان پلیس بزرگ بارسلونا همراه با تالارهای کنفراس محوطه سرباز، ساختمان پلیس در لاویلا یویاسا اسپانیا و غرفه نمایشگاه صادرات بین المللی اسپانیا اشاره کرد.
  از طرح های در دست احداث FOA هم می توان از ساختمان تئاتر تروویخا (در اسپانیا) مرکز فن آوری لوگو ونو و مرکز اسکان اجتماعی مادرید نام برد.
 FOA    در کشورهای دیگر هم طرح هایی در دست ساخت دارد. ساختمان اصلی ناشران در پاجو کره جنوبی، مرکز جدید موسیقی BBC در لندن، دانشگاه هنر و طراحی در انگلستان و دفاتر کار مختلف با مقیاس بزرگ در هلند از طرح های هستند که توسط FOA در حال اجرا و ساخت می باشند.
اکثر فعالیت های این شرکت و طرح های در دست اقدام FOA در تعداد زیادی کاتالوگ به چاپ رسیده اند و به این وسیله این فعالیت ها به مردم معرفی می شوند.
فرشید موسوی علاوه بر اینکه عضو ثابت کمیته طراحی بین المللی (IDC) در لندن است یکی از اعضای گروه مشاورین معماری و طراحی پارلمان انگلستان نیز به شمار می آید.

دانلود پاورپوینت آشنای با معماری جهان

دانلود پاورپوینت امنیت در معماری نرم افزار

پاورپوینت امنیت در معماری نرم افزار

پاورپوینت امنیت در معماری نرم افزار

دانلود پاورپوینت امنیت در معماری نرم افزار

دانلود امنیت در معماری نرم افزار ppt
دسته بندی عمران و معماری
فرمت فایل zip
حجم فایل 507 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32

نام فایل : امنیت در معماری نرم افزار

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 32

حجم : 909 کیلوبایت


امنیت در معماری نرم افزار
فهرست مطالب
تعریف معماری نرم افزار
جایگاه امنیت در معماری نرم افزار
مراحل مدل سازی تهدید ها
الگوهای امن در معماری نرم افزار
*
معماری نرم افزار
ساختاری از سیستم که شامل

دانلود پاورپوینت امنیت در معماری نرم افزار

دانلود پاورپوینت انسان طبیعت معماری

پاورپوینت انسان طبیعت معماری

پاورپوینت انسانطبیعتمعماری

دانلود پاورپوینت انسان طبیعت معماری

دانلود انسان طبیعت معماری ppt
دسته بندی عمران و معماری
فرمت فایل zip
حجم فایل 5895 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 60

نام فایل : انسان-طبیعت-معماری

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 60

حجم : 6760 کیلوبایت


انسان ...

طبیعت ...

معماری.
بنام یگانه معمار هستی
طبیعت الهام بخش‌ترین مکان
معماران و طراحان ساختمان معتقدند که طرح‌های الهام گرفته از طبیعت، می‌تواند به کاهش صدمات زیست‌محیطی ناشی از ساختمان‌ها کمک شایانی کند.
آرشیتکت‌ها از دیرباز از طبیعت الهام گرفته‌اند. در عصر باستان، ستون‌های معابد و قصرها به تقلید از درختان نخل و یا گل نیلوفر ساخته می‌شدند و طراحان ساختمان‌ها نیز در موارد مختلف، از شکل‌ها و تناسب‌های طبیعی برای دستیابی به الگوهای زیباشناختی و چشم‌نواز بهره جسته‌اند. امروزه، برخی از آرشیتکت‌ها بر این باورند که تقلید از طبیعت، به مراتب بیش از زیباسازی ظاهری ساختمان‌ها، مفید خواهد بود.
از الگوهای طبیعی برای خنک کردن محیط زندگی، تولید انرژی و حتی شیرین کردن آب دریاها استفاده می‌کنند.


طرح های هوشمند
بعنوان مثال، بر سر در جنوبی ساختمان متعلق به موسسه جهان عرب در پاریس، یک ردیف حسگرهای مکانیکی چشم مانندی نصب شده‌اند که با توجه به میزان نور ورودی به ساختمان، باز و بسته شده و بدین‌وسیله دمای داخلی ساختمان را کنترل می‌کنند.
پروژه شیرین‌سازی آب شور با استفاده از روشی است که به وسیله «سوسک‌های مه‌‌خوار» و شته‌ها به کار برده می‌شود و قرار است در باریکه‌ای به طول 3 کیلومتر در سانتاکاتالینا ایتسموس واقع در لاس‌پالماس به مرحله اجرا در آید. آرشیتک‌های این طرح، قصد دارند به جای استفاده از منافع انرژی فسیلی، از وسایل طبیعی برای خنک کردن و آبیاری این تاسیسات بهره گیرند. به عبارت دیگر، می خواهند آب و انرژی مورد نیاز این تشکیلات را، خود به وجود بیاورند و این یعنی نیاز به یافتن راهی برای شیرین کردن آب دریا، آن هم بدون استفاده از سوخت‌های فسیلی.


واما سوسک‌های مه‌خوار؟؟
این سوسک‌های زرنگ که در نامیبیا یافت می‌شوند، از روشی بسیار ساده از آب آشامیدنی بهره می‌گیرند. آنها روزها را در زیر زمین سپری می‌کنند و فقط شب‌ها از زیر خاک بیرون می‌آیند.
قسمت پشت بدن این نوع سوسک، خنک‌تراز هوای شبانگاهی زیستگاه آن است وهنگامی که بادهای مرطوب از سمت اقیانوس اطلس می‌وزند، آب موجود درهوا به پشت سرد سوسک می‌چسبد پس از جمع شدن چند قطره آب، سوسک باکش و قوس دادن به بدن خود، آب را به سمت دهانش هدایت می‌کند.

استفاده از این روش ...
سالن تئاتر این مجموعه به تقلید از همین الگوها، خنک شود. به این ترتیب که بادکش‌های عمودی ساحلی را بر عهده داشتند. بر دیواره‌ این بادکش‌ها، یک سری زائده‌های پرز مانند تعبیه شد که موجب جذب نمک  موجود در هوا می‌شد و بدین وسیله، نمک از آب جمع‌آوری شده جدا می‌شود. در نتیجه، هوای تمیز و مرطوب قابل توجهی به سمت یک سری لوله‌های عمودی و پیچ در پیچ هدایت می‌شود. این لوله‌ها بایستی در مقایسه با دمای بیرون، چند درجه سردتر باشند تا بتوان با استفاده از تفاوت‌ دمایی موجود، قطرات آب را بر روی سطح آنها شکل داد (شبیه همان کاری که سوسک مه خوار انجام می‌دهد). بنابراین، آب سرد از عمق هزار متری سطح دریا پمپاژ شده و به درون این لوله‌ها ریخته می‌شود با برخورد مداوم هوای گرم و مرطوب اطراف لوله‌ها به سطح این لوله‌های سرد، قطرات آب‌شیرن به وجود می‌آید که در محل از پیش تعیین شده‌ای جمع‌آوری می‌شوند.

برای تولید هر متر مکعب آب‌شیرین از طریق روش‌های سنتی مانند تقطیر، بین 5 تا 12 کیلو وات ساعت انرژی نیاز است که این میزان انرژی در روش طبیعی، به 6/1 کیلووات ساعت کاهش می‌یابد.
به عقیده آقای پاولین(از آرشیتکت‌های ارشد پروژه «ادن*») یکی از چالش‌های مهم پیش‌روی ایده‌ تقلید از طبیعت، عبارت است از یافتن راهی برای آشتی دادن مردم  با طبیعت و منابع زیست‌محیطی. به عقیده‌ او و همکارانش، وام گرفتن از طبیعت برای طراحی ساختمان‌ها، می‌تواند کمک شایانی به کاهش صدمات زیست‌محیطی ناشی از ساختمان‌ها کند و موجب شود تا مردم جهان، به طبیعت و سیستم‌های طبیعی به دیده احترام و سپاس بنگرند.

* یکی از پروژه‌های عظیمی که با الهام از طبیعت در انگلستان در حال اجرا است
طبیعت را به خانه‌هایمان بیاوریم

....

دانلود پاورپوینت انسان طبیعت معماری

دانلود پاورپوینت باهاوس، مدرسه ای که یک سبک معماری شد

پاورپوینت باهاوس، مدرسه ای که یک سبک معماری شد

پاورپوینت باهاوس؛ مدرسه ای که یک سبک معماری شد

دانلود پاورپوینت باهاوس، مدرسه ای که یک سبک معماری شد

باهاوس مدرسه ای که یک سبک معماری شد
دسته بندی عمران و معماری
فرمت فایل zip
حجم فایل 6772 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25

نام فایل : باهاوس؛ مدرسه ای که یک سبک معماری شد

فرمت : .ppt

تعداد صفحه/اسلاید : 25

حجم : 7037 کیلوبایت


بنام خدا
باهاوس؛ مدرسه ای که یک سبک معماری شد
تاریخچه مدرسه باهاوس
باهاوس (به معنای خانه ی معماری)نام یک مدرسه معماری و هنرهای کاربردی در آلمان بود که از سال 1919 تا 1933 به پرورش هنرمندان پرداخت و نقش مهمی در برقراری پیوند میان طرح و فن ایفا کرد. مکتب باهاوس توسط والتر گروپیوس تاسیس شده است. اسم bauhaus از کلمات آلمانی “tobuild” (برای ساختن) و” house“ (خانه ) ریشه گرفته شده است .علیرغم اسمش و حقیقت اینکه موسس آن یک معمار بوده ، باهاوس یک دفتر معماری در سالهای اول تاسیسش برای خود نداشت. شیوه باهاوس یکی از تاثیرگذارترین وقایع در معماری مدرن وطراحی مدرن شد. این مکتب تاثیرات عمیقی برتوسعه هنرهای معماری، طراحی گرافیک،طراحی داخلی ، طراحی صنعتی داشت. این مکتب در سه شهر آلمان، در سه دوره ی زمانی (وایمار از 1919 تا 1925، دسائو از 1925 تا 1932 و برلین از 1932 تا 1933) و تحت مدیریت سه معمار (والتر گروپیوس از 1919 تا 1927، هانس مه یر از 1928 تا 1930 و لودویگ میس ون دروهه از 1930تا1933) به فعالیت پرداخت. تغییرات مکان و مدیریت منجر به تغییر مداوم در تمرکز ،تکنیک،اساتید و سیاست گذاری های آن شد.
...
بلافاصله پس از جنگ جهانی اول یک دوره زنده رشد اقتصادی در اروپا و ایالات متحده پدید آمد اما این چرخش صعودی چندان دوام نیافت. پنجشنبه سیاه در سال 1929، یعنی روزی که نرخها در بازار بورس نیویورک سقوط کرد نمایانگر یک بحران اقتصادی جهانی بود. طی همین دوران، جنبش های سوسیالیستی که از طرف انقلاب اکتبر روسیه حمایت میشدند، تقریبا در تمام کشورهای اروپایی قدرت یافته و به تحرک در آمده بود. ترقی و پیشرفت اقتصادی که در سال 1926 آغاز شده بود، همگام با رقابتهای بی باکانه و ظالمانه پیش میرفت تا اینکه از سال 1929 به بعد ارقام بی کاری رو به افزایش گذاشتند و مهمترین نکات مورد بحث و مشاجره در مبارزات طبقاتی مشکل لاینحل مسکن بود .در نتیجه سرتاسر جهان به یک کارگاه عظیم ساختمانی تبدیل شد و این پیدایش نیازهای جدید ساختمانی ، معماری را با یک چالش بی سابقه روبرو گرداند.
با توجه به گسترش این چالش و نیاز مبرم به هزینه های پایین تر ساختمانی ، امکانات به کارگیری روشهای تولید انبوه در صنعت ساختمان مورد تحقیق قرار گرفتند و حرکتهای رو به جلویی مشاهده شد اما این جریانات در زمینه فرهنگی نیز بازتابهایی داشت و به طور اخص واقعه ای بود که نتایج دور و درازی در پی داشت و آن تاسیس باهاوس توسط والتر گروپیوس در سال 1919 در شهر وایمارآلمان با ادغام «آکادمی هنرهای زیبا» و «مدرسه هنرها و پیشه ها» بود.

والتر گروپیوس

والتر گروپیوس، از تأثیرگذارترین معماران مدرنیته، در سال 1883 در آلمان به دنیا آمد. در سال  به همراه پیتر بهرنز شرکتی را تأسیس کرد. که در این زمان کارمندانی همچون میس ون ده روهه و لوکوربوزیه در شرکت وی به کار مشغول شدند. گروپیوس در سال 1910 شراکت با بهرنز را ترک کرد و به همراه آدولف مه یر شرکتی را تأسیس نمودند. آنها در این مدت یکی از ساختمان های اولیه سبک مدرن -کارخانه فاگوس- را ساختند. دیوارهای پرده ای شیشه ای این ساختمان نشان دهنده یکی از اصول کلی سبک مدرن شد که در آن فرم از عملکرد پیروی می کند.








ساختمان شیشه ای کارخانه فاگوس، از نخستین ساختمان های سبک مدرن
...
در سال 1919 وی با ادغام آکادمی هنرهای زیبا و مدرسه هنرها و پیشه ها، مدرسه معماری مشهور باهاوس را در وایمار بنیان نهاد. یکی از مشهورترین کارهای والتر گروپیوس ساختمان مربوط به همین «آموزشگاه هنری» معروف به نام «باهاوس» است که خود از بنیان گذاران آن بوده است. این بنا که در سال 1925 (هشتاد و سه سال پیش) در آلمان ساخته شده است به صورت یک الگو برای تمام بناهای مدرن پس از آن درآمده و تمامی ایده های به کار رفته در ساخت آن اعم نمای شیشه ای، پنجره های مکانیکی، راه پله ها، ریل های سقفی مخصوص نورپردازی استودیوها، سیستم حرارت مرکزی و غیره برای اولین بار در این ساختمان ارائه شده اند.





ساختمان مدرسه هنری باهاوس
....

دانلود پاورپوینت باهاوس، مدرسه ای که یک سبک معماری شد